1 Followers
24 Following
gornjidiodresa

Popularni nogometni klubovi i nogometni dresovi

Obožavatelji vole nogometne dresove

Pogbi je United savršen, u Realu i Barci se ne bi razvijao uz Ronalda i Messija!

Znam da nije lijepo što sam učinio Mati, bio je ljutit, ali znao sam da će nabacivati pa sam izvadio najnižeg igrača. Schmeichel je očito gledao oca. Jose Mourinho kaže da je izvadio iz igre Juana Matu samo pola sata nakon što ga je uveo u igru jer se u završnim minutama trebalo braniti od dugih lopti, pa mu je trebala visina u momčadi.Manchester United pobijedio je Leicester s 2:1 i osvojio superkup, Mata je ušao u 63. minuti umjesto strijelca prvoga gola Lingarda, da bi u nadoknadi umjesto njega ušao Henrik Mhitarjan. Dakako, neki su tabloidi odmah iskonstruirali priču da se Mata, kojeg se ionako povezuje s odlaskom, naljutio, neki su spominjali čak i naguravanje, ali ništa od toga nije točno.

Nakon Lingardova gola, Vardy je izjednačio, a Ibrahimović donio pobjedu Unitedu. Zanimljivo, iako je Vardyju gol groznom pogreškom darovao Fellaini, Mourinho je radije okrivio podlogu.

Pobjedu je Mourinho posvetio svome prethodniku.Nije se Jose ustručavao ni uputiti malu kritiku Ibrahimoviću. Iako mu je Šveđanin donio pobjedu golom za 2:1.