1 Followers
24 Following
gornjidiodresa

Popularni nogometni klubovi i nogometni dresovi

Obožavatelji vole nogometne dresove

Suarez Mounir srušio Sevillu

Barcelona je u prvoj utakmici španjolskog super kupa pobijedio (2: 0) u gostujuća utakmici protiv Seville, čime je napravio veliki korak prema svom prvom trofeju nove sezone. Prvi gol na utakmici postigao je Luis Suarez, koji je također koristio odličnu akciju Denis Suarez i Arda Turan, dok je 2: 0 nakon dodavanja Lionel Messi zabio Munir El Haddadi.

Barcelona je već na samom početku mogao zatvoriti, bio sam kod kuće, akcija iz Suarez, ali Rico je izvrsno čita spasiti. Ona je odigrala samo 4 minute, a to je bio jedini ozbiljan šanse Barcelone u prvih 45 minuta. Veliki problemi Luis Enríquez zastupljeni ozljede.

U Katalonci su poveli u 55. minuti. Mladi Denis Suarez duboka lopta igra za Arda Turan, koji je odličan u prsima ostavio Luis Suarez. Barcelona je drugi cilj je stigao u 81. minuti. Messi je sjajan kockali Munira, ostavljajući sebe na početnu akcija i lijepim rezultatom 2: 0. U posljednjim minutama od strijelaca mogao ući i Messi, ali Rico je bio jedan od najboljih igrača u Sevilli ...