1 Followers
24 Following
gornjidiodresa

Popularni nogometni klubovi i nogometni dresovi

Obožavatelji vole nogometne dresove

Velika guše Liverpool

Ovo je prekrasna nogometna sezona, jesu li pripremiti Nogometni Dresovi kako bi podržao svoj omiljeni tim? Liverpool ušao u igru ​​kao najuzbudljivijih momčadi u Premier ligi, sa 18 golova iz sedam utakmica - ali oni su ugušena taktika zaposlenih u United Jose Mourinho.

kako vam se sviđaju i ne propustite svojih Liverpool Dres. S obzirom da je Daniel Sturridge pridružio Liverpoolu u siječnju 2013. godine, on je samo na drugi Sergio Agüero, kada je riječ o ciljevima u minuti u Premiershipu. Njegova 43 štrajkovi su došli u prosjeku svakih 125 minuta. To je impresivan omjer i to je jasno vidjeti zašto bi Klopp biti u iskušenju da biste pokrenuli talentirani naprijed kad je u formi. No, čini Engleskoj međunarodne prekidati Liverpool napadački stil?

Sturridge dotaknuo loptu samo jednom u Manchester United kutije u ponedjeljak, a nije se jedan metak u svojim 60 minuta na terenu. Dotaknuo loptu u ukupnoj samo 22 puta. Ipak, kad je bio povučen za Adam Lallana nakon 60 minuta, podudara s Liverpoola najbolji spell u igri. ja vjerujem da su mnogi navijači veseli da ih podrže u njihovim omiljenim Dres Liverpool.